Món Esport
Luis Enrique descarta Piqué, Sergi Roberto i Denis Suárez
  • CA

Aleix Vidal i Javier Mascherano tenen una bona quantitat de números per ser titulars aquest dissabte davant el Las Palmas, al Camp Nou. La baixa per decisió tècnica de Sergi Roberto i Gerard Piqué, juntament amb la del migcampista Denis Suárez, els converteix en una de les poques opcions per a la defensa blaugrana, de la qual només es mantenen dos teòrics titulars: Samuel Umtiti i Jordi Alba.

Un altra cosa és si Luis Enrique planteja un nou esquema tàctic, tal i com feu a Butarque davant el Leganés, on el Barça va modelar el sistema per adaptar-se a les situacions ofensives i defensives del partit. Al barri madrileny, el tècnic va saltar a la gespa amb una defensa de tres en el moviment atacant formada per Javier Mascherano, Gerard Piqué i Samuel Umtiti, mentre que l’argentí s’obria a banda dreta per formar una defensa de quatre, amb Jordi Alba retrassant la seva posició, en les jugades d’atac dels locals.

 

Sergi Roberto i Gerard Piqué, dos dels homes amb més minuts a les cames, descansaran aquest cap de setmana per afrontar, el proper dijous, el decisiu partit de Copa davant la Reial Societat. Anoeta, un estadi sempre complicat i on Luis Enrique encara no ha aconseguit la victòria, acollirà l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei, en un enfrontament on el Barça voldrà evitar la mala dinàmica dels darrers partits a l’estadi basc, on no hi guanya des de la temporada 2007-08.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa