Món Esport
Luis Enrique deixarà el Barça a final de temporada
  • CA

Luis Enrique Martínez ha anunciat, de manera sorprenent, que deixarà el Barça a final d’aquesta temporada. L’entrenador asturià, en acabar la roda de premsa posterior al partit davant l’Sporting, ha fet oficial la seva intenció de no renovar el contracte i de prendre’s un temps de descans. Ningú esperava que el tècnic anunciés la seva decisió a aquestes altures de temporada, i encara menys que ho fes just després d’un partit a l’estadi i en plena roda de premsa per valorar un enfrontament oficial. Però ha estat així. Luis Enrique ha pres la decisió d’abandonar la banqueta del Barça un cop acabi el curs.

L’entrenador ha explicat que la decisió “ha estat molt difícil, molt meditada i pensada. Però crec que he de ser fidel i just a allò que penso”. Pel que fa els motius de la seva sortida, Luis Enrique ha argumentat que les causes són “clarament la manera de viure la professió, amb una recerca incessant de solucions i de millorar l’equip. Això signifiquen molt poques hores de descans i de desconnectar. Crec que, arribats al final de temporada, m’anirà bé descansar”.

 

L’asturià ha volgut detallar el moment en el qual va decidir que no renovaria el seu contracte amb el Barça: “Vaig tenir una reunió amb Albert Soler i Robert Fernández en la qual vaig avançar que hi havia la possibilitat que no renovés el contracte. Em van tranquil·litzar i em van dir que no tingués pressa en prendre la decisió, que ells esperarien a què jo ho tingués clar. I aquest moment ha arribat.”

 

 

 

 

 

Luis Enrique ha anunciat la seva renúncia a renovar el contracte només quinze dies després de la desfeta a París, tot i que ja va negar que els resultats afectessin en la decisió. “No dependrà del que passi en aquests mesos. No hi influirà ni un partit, ni deu”, va dir fa tot just una setmana. Tot i això, l’entrenador també marxarà amb un bagatge d’èxits indiscutible. Vuit títols de deu disputats en dues temporades i l’opció d’aixecar-ne, encara, tres més. En un torneig, el Barça ja és a la final (Copa del Rei), la Lliga segueix oberta i, certament, la Champions League és el títol més complicat d’assolir.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa