Món Esport
Luis Enrique assenyala els jugadors després de la derrota a Torí
  • CA

Luis Enrique Martínez ha estat molt contundent després de la derrota per 3-0 al Juventus Stadium de Torí, davant una Juventus que ha alliçonat, de nou, tàcticament un Barça desconegut. En l’entrevista posterior al partit davant les càmeres de TV3, el tècnic no ha estalviat paraules i ha assenyalat directament el rendiment dels seus jugadors, sobretot en la primera part: “Clarament, el posicionament i algunes coses més sobre el terreny de joc estaven per sota el nivell requerit. Sense pilota, la intensitat ha de ser una altra, i no ha estat així, hem regalat la primera part.”

En un to poc habitual, l’entrenador blaugrana ha recordat el partit a París, aquell 4-0, per explicar una primera part horrorosa a Itàlia. “Ha estat una primera part nefasta, semblava la tercera part del PSG-Barça, cosa que és molt greu. És un moment molt dur”, ha dit. Preguntat per la remuntada, el tècnic s’ha mostrat francament pessimista: “Avui em costa més creure-hi”

 

Matís a les paraules en roda de premsa

 

L’asturià ha sortit escalfat a l’entrevista posterior al partit, però ha respirat abans de sortir en roda de premsa davant tots els mitjans. Amb paraules més moderades, Luis Enrique ha aclarit que “no dec haver transmès bé les indicacions”, després de veure els seus jugadors “amb la voluntat de competir i anar a per la Champions”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa