Món Esport
“El Bayern hauria de fer moltes coses malament per no eliminar el Barça”
  • CA

Lothar Matthäus, un dels millors jugadors del futbol alemany i llegenda del Bayern de Munic, ha declarat a la televisió Sky que “el Bayern hauria d’equivocar-se molt per no eliminar el Barça”. Els bavaresos seran el rival dels blaugrana als quarts de final de la Champions a Lisboa a partit únic i Matthäus no ha dubtat en assenyalar el seu exequip com a clar favorit.

Si bé és cert que el joc del Barça no convenç a ningú, sorprèn la seguretat amb la qual l’exjugador del Bayern situa els catalans en una posició molt inferior als alemanys. “Haurien de fer les coses molt malament”, ha dit.

A la vegada, Matthäus ha continuat considerant el Barça un equip petit quan ha assegurat que als blaugrana els beneficia que l’eliminatòria es disputi a partit únic. “Quan hi ha anada i tornada es poden corregir les coses, en un sol partit, un error et pot condemnar”, ha assegurat. Les úniques bones paraules que ha tingut l’exfutbolista del Bayern per als blaugrana han estat justament en aquesta direcció, quan ha afirmat que “el Barça té qualitat per treure el millor de si en un partit”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Serrallonga a agost 10, 2020 | 19:20
    Serrallonga agost 10, 2020 | 19:20
    no et tinguis que empassar les paraules

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa