Món Esport
Lluís Cortés, nominat al premi al millor entrenador de futbol femení d’Europa
  • CA

Lluís Cortés ha estat nominat al premi al millor entrenador de futbol femení, que la UEFA entregarà el pròxim dijous 1 d’octubre per primera vegada en la seva història. El tècnic del Barça, que la temporada passada va guanyar la Lliga i la Supercopa d’Espanya a més de classificar-se per a les semifinals de la Women’s Champions League, lluitarà pel guardó amb Jean-Luc Vasseur (Olympique de Lió) i Stephan Lerch (Wolfsburg), campió i subcampió d’Europa, respectivament.

“Gràcies, UEFA, per la nominació, però sobretot gràcies a les meves jugadores i el meu staff. No seria res sense elles. Aquest èxit és el reconeixement a moltes hores de treball”, ha piulat Cortés, que ha donat l’enhorabona als seus competidors pel guardó i els ha felicitat per la seva “bona feina”. En categoria masculina els finalistes al premi a l’entrenador més destacat del curs 2019/20 han estat Hans-Dieter Flick (Bayern de Munic), Jürgen Klopp (Liverpool) i Julian Nagelsmann (Leipzig), tots ells alemanys.

D’altra banda, ni Leo Messi ni Cristiano Ronaldo han estat nominats al premi al millor jugador de la UEFA 2019/20 per primera vegada en l’última dècada. Els tres escollits han estat Kevin De Bruyne (Manchester City), Robert Lewandowski (Bayern de Munic) i Manuel Neuer (Bayern de Munic). Les candidates a guanyar la condecoració femenina són Lucy Bronze (Olympique de Lió-Mancester City), Pernille Harder (Wolfsburg-Chelsea) i Wendie Renard (Olympique de Lió).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa