Món Esport
La llista de jugadors que podrien deixar el Barça
  • CA

Messi, Ter Stegen, De Jong i Lenglet. S’acaba abans amb la llista de futbolistes que es quedaran segur al Barça que amb la dels que podrien marxar. Segons el diari SPORT, la junta directiva de Josep Maria Bartomeu estaria disposada a escoltar ofertes per tota la resta de la plantilla. Aquesta seria, doncs, la tercera mesura de reforma després del naufragi a Lisboa davant el Bayern. Les altres dues: canvi a la banqueta i convocatòria d’eleccions (tot i que no hi ha, encara, sobre la taula cap possible dimissió del president).

Tanmateix, hi ha alguns noms que tenen moltes més probabilitats d’abandonar el Barça que altres. En aquest sentit, el porter suplent de Ter Stegen, Neto, els fracassats Coutinho i Umtiti i els veterans Rakitic i Arturo Vidal, serien els que estan més ben posicionats a la rampa de sortida. També es trobarien en aquestes circumstàncies els jugadors que no han acabat d’encaixar mai a l’equip, com Todibo o Rafinha, tot i que les seves vendes no són tan urgents perquè el Barça vol fer calaix.

En aquest punt és on entren les vaques sagrades. Després que Piqué fes de portaveu del vestidor al final del partit i posés el seu càrrec a disposició del club, tant ell, com Sergio Busquets, Jordi Alba o Luis Suárez, els pesos pesants de la plantilla més enllà de Messi, podrien marxar també de can Barça, cosa que no s’havia plantejat en altres circumstàncies. El gran problema d’aquests futbolistes és que encara tenen contracte vigent i acomiadar-los ara seria molt car per a l’entitat.

La directiva blaugrana també estaria disposada a escoltar ofertes, sempre segons l’SPORT, per a jugadors que són apostes de futur i aquells qui, en teoria, haurien de portar el pes de l’equip d’aquí a pocs anys. És el cas de Griezmann i Dembélé, futbolistes encara joves, però que no han estat capaços de quallar després dels seus fitxatges milionaris. En circumstàncies similars es troben Sergi Roberto i Nelson Semedo. En qualsevol cas, el mercat de fitxatges s’allargarà fins a l’octubre i el Barça, sembla ser, estaria planejant una gran reforma per a fer foc nou.

Pel que fa als futbolistes del filial que han començat a tenir minuts amb el primer equip aquesta temporada, Mundo Deportivo assegura que la direcció esportiva del club tampoc no estaria disposada a negociar per a Riqui Puig i Ansu Fati. Així, tot sembla indicar que les bases sobre les qual es cimentaria el projecte del nou Barça serien futbolistes joves, com ells dos, i com els ja esmentats Ter Stegen, De Jong i Lenglet.

El cas de Messi

El Barça no tindria cap intenció, segons l’SPORT, d’escoltar ofertes per a Leo Messi. Tanmateix, hi hagut diversos mitjans de comunicació que han situat l’argentí a l’òrbita de l’Inter de Milà durant els darrers mesos i això s’ha intensificat amb la derrota contra el Bayern. Sigui com sigui, des de l’entorn del futbolista no hi hauria cap missatge en direcció a una desvinculació amb el club de la seva vida, així que, si no es manifesta ell mateix d’alguna forma, no caldria patir per la marxa del millor jugador del món del Barça.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a agost 16, 2020 | 15:44
    Ricard agost 16, 2020 | 15:44
    El primer que ha de marxar es el sr. Bartomeu amb tota la seva banda d'inutils que l'acompanyen. Els segons que han de marxar són els jugadors que han jugat amb els sentiments de l'afició des de fàcil tres anys( Piqué, Suarez, Alba, Rakitic, Semedo...) Gràcies per tot però ja fa temps que hauríeu de aprendre de Xavi i Iniesta. Tercer, entrenadors que no senten els colors. I al final tot es resumeix en una gestió de mèrida que la porta un president sense sang. Marxeu per dignitat als col

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa