Lliçó del United al Barça per combatre els preus excessius dels culers a la Champions

El conjunt anglès cobrarà més del que tenia previst als aficionats blaugrana en el partit d'anada per ajudar els seus seguidors a finançar les entrades de 120 euros de la tornada al Camp Nou

Banderes del Barça durant un partit al Camp Nou.

Banderes del Barça durant un partit al Camp Nou. | EFE

Acció, reacció. El Manchester United no s’ha quedat de braços plegats davant el preu “excessiu” que el Barça cobrarà als afeccionats anglesos que vulguin viure en directe des del Camp Nou la tornada dels quarts de final de la Champions i ha decidit augmentar el cost de les entrades per als seguidors blaugrana de cara al compromís d’anada de la mateixa eliminatòria. El club anglès ha decidit elaborar una estratègia que tindrà l’objectiu principal d’ajudar els seus aficionats a pagar els gairebé 120 euros que l’entitat catalana ha fixat per entrar al partit de tornada.

 

Estava previst que l’eliminatòria comencés el pròxim 10 d’abril a les 21.00 hores, però la guerra als despatxos l’ha iniciat unes setmanes abans. En un primer moment, el Manchester United va decidir que les entrades visitants per al partit d’anada dels quarts de final de la Champions contra el Barça havien de costar exactament el mateix que en tots els compromisos europeus disputats aquesta temporada a Old Trafford: 75 lliures (86 euros). El fet de ser un duel més pròxim a la final del Wanda Metropolitano i de jugar-lo contra un club atractiu com el blaugrana no van provocar que els red devils decidissin aprofitar l’avinentesa per fer més caixa.

 

El United, però, sí que va decidir modificar el preu de les entrades destinades als afeccionats del Barça en veure que el club català demanava 120 euros a tots els seguidors anglesos que volguessin entrar al Camp Nou per presenciar-hi el partit de tornada. Els mancunians han igualat el preu (102 lliures) per als culers que pretenguin entrar a Old Trafford, amb la diferència que els ingressos extra seran utilitzats per ajudar a pagar les entrades de la tornada. Així ho ha revelat un abonat de l’entitat de Manchester, que ha rebut el següent correu electrònic del seu club: “El Barça ha confirmat que els tiquets per al partit del Camp Nou costaran 102 lliures i creiem que els nostres seguidors estaran subjectes a preus excessius del club amfitrió. Per aquest motiu, farem servir els ingressos addicionals de l’anada per finançar la diferència de preu de 27 lliures per a cadascun dels nostres aficionats que viatgin.

 

Nou comentari