Món Esport
El Barça seria el líder de la Lliga sense les errades individuals
  • CA

Un dels mantres que més s’està repetint en l’entorn barcelonista aquesta temporada és el de la gravetat dels errors individuals i no forçats d’alguns futbolistes que estan costant molt cars al Barça. Després del greu penal comès per Lenglet al Camp Nou contra el Cadis, tothom ha recordat també les dues errades d’Umtiti al Sánchez Pizjuán que van costar un molt mal resultat a l’anada de les semifinals de Copa contra el Sevilla i moltes altres que hi ha hagut.

Fent un exercici molt simple de càlcul i estadística, es pot observar ràpidament quina seria la situació actual del Barça sense totes aquestes errades individuals. Si els futbolistes blaugrana no s’haguessin equivocat de forma no forçada en diversos partits de Lliga en els quals s’han perdut punts, ara mateix serien líders en solitari. És a dir, aquests errors han arribat a costar fins a 10 punts al Barça, amb els quals en tindria dos d’avantatge respecte a l’Atlètic de Madrid.

Per ser més concrets, el primer partit en el qual els culers van perdre dos punts va ser a Vitòria, contra l’Alabès. Neto es va equivocar en una sortida en la qual Luis Rioja va marcar i el Barça va empatar aquell partit. Posteriorment, al Wanda Metropolitano Piqué s’equivocaria en el gol dels matalassers i els blaugrana deixarien de sumar un punt.

El partit més greu va ser el que es va jugar a Cadis, en el qual Ter Stegen i Mingueza van fer passar el Barça d’una victòria a una derrota. Es van perdre dos punts més al Camp Nou contra l’Eibar a l’última cita del 2020, a causa d’una greu errada d’Araujo. Finalment, sense el penal incomprensible que va cometre Lenglet contra el Cadis al Camp Nou, el Barça tindria dos punts més. Si ho sumem tot, en surten deu, dos més de la diferència actual amb el líder, l’Atlètic de Madrid.



Més notícies
Ronald Koeman, durant la final de la Supercopa d'Espanya | Europa Press
El gest de Koeman que preocupa el barcelonisme
Notícia: El gest de Koeman que preocupa el barcelonisme
Comparteix
El tècnic del Barça no va esperar els seus jugadors després del partit contra el Cadis
Lenglet, al Camp Nou | Europa Press
Els números de Lenglet que condemnen el Barça
Notícia: Els números de Lenglet que condemnen el Barça
Comparteix
El francès deixa tocat de mort a un pobre Barça amb un penal al tram final de partit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa