Món Esport
La lesió de Lenglet no és greu
  • CA

Tranquil·litat per a Ronald Koeman i el Barça. La lesió de Clément Lenglet, que no va poder acabar el partit d’aquest diumenge contra l’Osasuna, no és greu. El central francès té un esquinç lleu al turmell dret que no l’obligarà a estar massa temps fora dels terrenys de joc. El club blaugrana, de fet, no té previst ni fer el comunicat que publica sempre que es lesiona algun futbolista de la seva plantilla en considerar que l’afectació no és important.

En principi, el més normal és que Lenglet no viatgi amb l’equip a Hongria per jugar contra el Ferencváros i que descansi per poder reaparèixer tan aviat com sigui possible per continuar liderant l’eix de la defensa davant la baixa de llarga durada de Piqué. Ara per ara és una incògnita si el francès podrà jugar el dissabte vinent contra el Cadis. De moment, aquest dilluns ha fet treball específic i es preveu que també sigui així els pròxims dies.

D’altra banda, Ronald Araujo ha fet part de l’entrenament amb el grup per primera vegada des de la seva lesió al bíceps femoral de la cama dreta durant el partit entre el Barça i la Juventus, disputat a finals d’octubre. D’aquesta forma, el central uruguaià afronta la recta final de la seva recuperació. Ell i Mingueza seran els únics centrals disponibles per a un Koeman que també tindrà l’opció de reconvertir De Jong o Junior en cas que ho consideri necessari.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa