Nova baixa del Nàpols abans del partit al Camp Nou

Després d'haver perdut Manolas, Insigne, capità dels italians, és dubte per la tornada dels vuitens de final de la Champions

Quan queda menys d’una setmana per la tornada de la Champions, tots els equips estan acabant d’encaixar les seves peces per arribar a la desitjada competició europea en les millors condicions. El Nàpols, però, rival del Barça a la tornada dels vuitens de final al Camp Nou, no para de sumar futbolistes a la infermeria. Després d’haver perdut el central Kostas Manolas, qui, curiosament, va eliminar els blaugrana en el terrible partit de Roma, el capità, Lorenzo Insigne, també s’ha trencat i és dubte per viatjar a Barcelona. El grec, però, ja ha pogut jugar alguns minuts contra la Lazio i, encara que no al 100% hauria d’estar disponible per a Genaro Gattuso.

En el darrer partit de la Serie A, Insigne ha marcat un gol de penal i uns minuts més tard, després d’una mala acceleració, ha demanat el canvi per molèsties a l’adductor. De fet, aquest múscul de la cuixa és un dels que està patint més després de l’aturada pel coronavirus, ja que, si no està prou rodat, és fàcil que acabi causant molèsties als esportistes. Només queden sis dies pel partit al Camp Nou i és molt probable que el capità dels napolitans no hi pugui ser.

Més informació

Nou comentari