Món Esport
Les llegendes del Barça i el Manchester United jugaran el juny al Camp Nou
  • CA

El Barça ha fet oficial la disputa d’un partit entre les llegendes del club blaugrana i del Manchester United pel proper 30 de juny al Camp Nou. Aquest serà el primer partit dels Barça Legends a l’estadi barcelonista, després del naixement de la secció el mes de febrer de l’any passat. El Barça encara no ha fet oficial la llista de futbolistes que saltaran a la gespa del Camp Nou, tot i que podria produir-se el debut de Rivaldo, que va fitxar per l’equip de llegendes el 2 d’agost passat.

Pel que fa l’equip del Manchester United, tampoc hi ha confirmació oficial de jugadors convocats, tot i que en els darrers compromisos ja s’hi han aplegat històrics com Edwin Van der Saar, Paul Scholes, Ruud Van Nistelrooy, Phil Neville, Dwight Yorke, Andy Cole, Jaap Stam, Denis Irwin o Teddy Sheringham.

 

Les entrades, que oscilaran entre els 10 i els 21 euros, es posaran a la venda a través de la web del club blaugrana. La recaptació serà destinada, al cent per cent, als projectes socials i solidaris de la Fundació FC Barcelona. El 2 de setembre d’aquest mateix any, els Barça Legends disputaran un partit de tornada a Old Trafford, l’estadi local del Manchester United.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa