Coutinho, Dembélé i Messi celebren el segon gol del Barça a Anoeta.
Coutinho, Dembélé i Messi celebren un gol del Barça. | EFE

Mentre Philippe Coutinho segueix recuperant-se de la seva ruptura al bíceps femoral de la cama esquerra amb el partit contra l’Atlètic de Madrid en el punt de mira i Ousmane Dembélé torna a Barcelona després de la seva convocatòria amb la selecció francesa, ambdós futbolistes són notícia per les clàusules del seu contracte amb el Barça.

 

Segons el diari alemany Die Welt, si el conjunt blaugrana ven Dembélé abans que finalitzi el seu contracte, el 30 de juny del 2022, estarà obligat a pagar 30 milions d’euros al Borussia Dortmund, anterior equip de l’extrem francès. Els culers van fitxar el jugador per 105 milions d’euros fixos més 40 variables, 10 dels quals (15 partits jugats i una classificació per a la fase de grups de la Champions League) ja els ha abonat al club alemany. Sempre segons el mateix mitjà, el Barça i el Borussia van acordar que si el primer decidís desprendre’s de Dembélé abans del 2022, la resta de clàusules es farien efectives.

 

D’altra banda, la Cadena SER ha centrat les seves informacions en el pacte entre el conjunt blaugrana i el Liverpool per Coutinho. La ràdio espanyola ha informat de l’existència d’una clàusula secreta que impedeix que el Barça pugui incorporar cap jugador del club anglès en els 3 anys posteriors al fitxatge del brasiler, dels quals ja n’ha passat gairebé un.

 

No obstant això, cal destacar que el Barça no es planteja la venda de Dembélé (tot i la seva indisciplina, se segueix confiant en el potencial del francès) ni té cap futbolista del Liverpool en la seva agenda. Si aquestes situacions no canvien, les secretes clàusules dels contractes que s’han destapat no tindran cap conseqüència.Nou comentari