Leo Messi decideix traspassar el seu restaurant després del fracàs empresarial

Segons ‘Crónica Global’, el capità del Barça i el Grup Iglesias demanen un milió d’euros per la venda del local, situat al carrer Enric Granados de Barcelona

Leo Messi ha decidit, segons ha informat Crónica Global, traspassar el restaurant que va obrir fa més de dos anys juntament amb el Grup Iglesias, el Bellavista del Jardín del Norte, situat al carrer Enric Granados de Barcelona. L’argentí, que ja va tancar el local fa uns vuit mesos, però l’ha anat obrint com a espai per esdeveniments privats i càterings, ha decidit desprendre’s de l’espai per tal de passar pàgina i oblidar com més aviat millor el seu fracàs empresarial.

El capità del Barça, sempre segons el mateix mitjà, ha reconegut l’error empresarial, ha fet un pas enrere i, ara, demana un milió d’euros (més un percentatge de facturació mensual que s’acosta als 200.000 euros) per la seva venda. De moment, no hi ha ningú disposat a apropar-se a aquesta quantitat. Quan aconsegueixi traspassar el restaurant, Messi podrà passar pàgina d’un negoci que no li ha anat gens bé.

El mateix diari, però, assegura que l’argentí ja està pensant en el futur i té la intenció d’obrir un bufet de 1.000 metres quadrats amb capacitat per a 100 persones en la confluència del paseig Marítim de Castelldefels amb el carrer 3. “L’espai, que compta amb llicència, està en obres. S’espera que els treballs acabin a finals d’any, moment en què el jugador i els seus familiars tornaran a provar sort en el negoci de la gastronomia”, assegura Crónica Global.

Més informació

Nou comentari