Món Esport
Leo Messi torna a entrenar-se amb el grup
  • CA

El Barça inicia la setmana del retorn a la competició amb una gran notícia: Leo Messi ha tornat als entrenaments amb el grup i, si no hi ha cap contratemps inesperat, arribarà en perfectes condicions a la visita al Mallorca, prevista per al pròxim dissabte 13 de juny a les 22.00 hores. El club blaugrana ha informat que el seu capità ha format part amb normalitat de la sessió que els futbolistes de Quique Setién han dut a terme a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L’entrenador càntabre, de fet, ja va deixar ben clar aquest diumenge, en una entrevista a El Partidazo de Movistar+, que Messi està “perfectament” i que no tindrà cap problema per jugar a Son Moix. “Hi ha hagut algun jugador més que no ha entrenat per precaució. És una contractura sense més importància que hem anat controlant per evitar que les molèsties s’agreugessin”, va revelar Setién.

A més, el Barça ha informat que en l’entrenament d’aquest dilluns també s’han afegit al grup Nélson Semedo i Monchu Rodríguez, que s’havien perdut les últimes sessions a causa de problemes físics lleus. El conjunt culer, líder de la Primera Divisió espanyola, camina amb fermesa en la seva preparació per al retorn de la Lliga.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa