Leo Messi també forma part de la Copa Davis impulsada per Piqué
Messi saluda els aficionats del Barça abans del Gamper. | EFE

La societat Piqué-Messi no s’acaba ni en el terreny de joc ni en l’accionariat de FC Andorra. El central del Barça ha assegurat, en una conversa amb els mitjans de comunicació a la Real Casa de Correos de Madrid, que l’argentí també forma part de la nova Copa Davis. Qüestionat per l’opinió del ’10’ en relació al fet que el ‘3’ s’hagi involucrat en un nou projecte desvinculat de la seva activitat professional, Piqué no ha tingut cap problema a anunciar que el seu company d’equip, capità i amic està “encantat”.

 

“En Leo està encantat amb tot plegat perquè és soci de Kosmos i, per tant, forma part d’aquesta Copa Davis. Ens coneixem des que va arribar al club i compartim inquietuds esportives. El tennis i la Copa Davis formen part d’aquestes”, ha assegurat Piqué. El defensa culer, a més, ha informat que Messi “no és practicant del tennis, però n’és aficionat”. Així, el central segueix envoltant-se de gent de confiança per tirar endavant els seus projectes empresarials.

 

Cal recordar que Kosmos Tennis i la Federació Internacional de Tenis (ITF) van acordar una inversió d’uns 2.500 milions de dòlars durant els pròxims 25 anys per reformar profundament la Copa Davis, quelcom que demostra que la mentalitat empresarial de Piqué és tan ambiciosa com l’esportiva. Per això, el futbolista blaugrana compta, a més del suport de Leo, amb el de Lawrence Ellison (propietari d’Oracle i una de les persones més riques del món) i Hiroshi Mikitani (fundador de Rakuten i propietari del Vissel Kobe, equip d’Iniesta), entre d’altres.Nou comentari