Messi es podria quedar al Barça

El club hauria fet una darrera proposta a l'argentí de matinada

Notícia totalment inesperada en plena matinada. Segons informen diversos mitjans, encara hi hauria una darrera esperança perquè Leo Messi es quedés al Barça. Malgrat els actes de comiat, els homenatges i els missatges del club i la institució, la televisió barcelonina assegura que l’entitat blaugrana hauria fet una darrera oferta a l’argentí a última hora per poder arribar a un acord. Un dels que ho ha avançat de matinada ha sigut Betevé.

El mateix mitjà ha deixat molt clar que només es tracta d’una proposta final i que aquesta no comporta la renovació automàtica de Messi. Tanmateix, Betevé sí que afirma que hi ha aquesta oferta sobre la taula i que Ferran Reverter, director general del Barça, seria l’interlocutor d’aquesta operació. Aquestes informacions van en la línia del que assegura el diari Sport, que diu que el París Saint-Germain (PSG) esperava l’arribada de l’argentí de forma imminent i que aquesta s’ha aturat de forma sobtada.

D’altra banda, el diari francès l’Équipe també ha revelat que l’avió privat de Messi hauria viatjat a Eivissa, mateix lloc on, segons Mundo Deportivo, es trobaria Joan Laporta amb alguns directius del Barça. Ara bé, totes aquestes informacions no estan confirmades per cap font oficial i, a hores d’ara, la realitat és que Messi ja ha rebut el seu comiat com a jugador blaugrana i que el seu destí més probable és el PSG.

Més informació

Comentaris

    JordiT Agost 10, 2021 7:04 am
    Que ya no es sólo por dinero, es por títulos. Messi no ve proyecto en el Barça. Dejarlo marchar.
    Culé. Agost 10, 2021 7:09 am
    Aquest serial ja fa pudor; quan s'acabi tornaré a interessar-me pel club. Ara ja s'ho faran

Nou comentari