Leo Messi, millor jugador del mes a la Lliga Santander

Tot i els seus constants recitals, l'argentí rep tot just el seu quart guardó al millor futbolista del mes de la competició de la regularitat espanyola

L’inici de temporada espectacular de Leo Messi segueix traduint-se en més premis cap al capità del Barça. L’argentí, que ha estat considerat el millor jugador de les dues jornades de Champions League disputades, ha estat considerat el millor jugador de la Lliga Santander del mes de setembre. El ’10’ s’adjudica el primer guardó del curs després de marcar tres gols i repartir quatre assistències en els cinc compromisos blaugrana disputats durant el primer mes complet de competició.

 

 

El premi, però, no amaga el fet que la patronal del futbol espanyol ha obviat bona part del rendiment de l’argentí i del Barça en els últims anys. Aquesta és la sisena temporada que LaLiga entrega aquest guardó (ho fa des de la temporada 2013/14), i dels 47 premis que ha lliurat només quatre han acabat a les vitrines del millor jugador del món. A més, tot i que els blaugrana han guanyat tres dels cinc darrers tornejos, l’Atlètic de Madrid (10) és qui més vegades ha celebrat que un futbolista seu fos considerat el millor a Espanya.

 

Messi recollirà el premi aquest dissabte 20 d’octubre a les 20.45 hores, al Camp Nou i en els instants previs al partit entre el Barça i el Sevilla corresponent a la novena jornada de la Lliga Santander.

Nou comentari