Món Esport
El motiu pel qual Messi està fart de Laporta

Leo Messi ha estat, probablement, el millor jugador i el més important de la història del Futbol Club Barcelona. És per això que la seva sortida, entre llàgrimes i contra la seva voluntat, va ser molt dolorosa per als culers. La situació econòmica del club després de la gestió de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu i l’impacte de la pandèmia del coronavirus va obligar a l’actual president, Joan Laporta, a prendre una decisió molt dura, la qual va consistir a deixar escapar l’astre argentí de la plantilla del Barça i no poder signar la seva renovació.

La família de Leo Messi filtra que està fart de Joan Laporta

Com no podia ser d’una altra manera, la figura de Messi, per molt que ara estigui jugant al París Saint-Germain, continua estretament vinculada al Futbol Club Barcelona. És per això que en totes les entrevistes que ha concedit el president Laporta, aquest tema ha aparegut de forma constant. Això, però, no estaria agradant gens a l’exfutbolista blaugrana i a la seva família, els quals, segons assegura la Cadena SER, estan farts de Laporta. La paraula que s’ha utilitzat ha estat directament aquesta, “hartazgo“, així que s’indica que les relacions entre les dues parts passen per un molt mal moment.

Laporta i les entrevistes on parla de Messi

La gota que ha fet vessar el got ha estat la darrera entrevista del president, a L’Esportiu, en la qual va dir el següent de l’argentí: “Hauríem volgut que acabés la seva vida esportiva aquí, però no ha pogut ser pel fair play de la Lliga i per la proposta del PSG. Si jugadors com ell o Neymar volen tornar al Barça, haurien de venir lliures”. Sempre segons la SER, diverses afirmacions de Laporta no haurien agradat als Messi. Per exemple, no els ha semblat bé que parlés de l’oferta del PSG, ja que, diuen, l’oferta del club francès va ser posterior a l’adeu de l’argentí del Barça. D’altra banda, tampoc no ha agradat que digués que hauria de tornar gratuïtament quan s’han pagat cinquanta-cinc milions d’euros per Ferran Torres o se’n volen pagar uns quaranta per Robert Lewandowski.

Jorge Messi va trucar a Laporta fa uns mesos

A més a més, la família Messi també ha filtrat a la Cadena SER que Jorge, el pare i representant del futbolista, va trucar fa uns mesos a Laporta i, cordialment, va demanar-li que no parlés més del seu fill en entrevistes. Ara bé, el cert és que és impossible que el president esquivi preguntes sobre un tema tan transcendental per al club, així que les peticions de la família Messi són molt difícils de realitzar. D’altra banda, cal tenir en compte que aquesta és la versió d’una part, però que ni el president Joan Laporta, ni ningú de la junta directiva o del club s’han referit mai a aquest assumpte.



Més notícies
Laporta i Xavi, durant la presentació de l'entrenador | FC Barcelona
VÍDEO | Laporta canta una cançó de Serrat per riure’s del Madrid per Mbappé
Notícia: VÍDEO | Laporta canta una cançó de Serrat per riure’s del Madrid per Mbappé
Comparteix
El president del Barça ha entonat un vers del tema 'Sinceramente tuyo' del cantautor català
Pablo Gavi, jugador del Barça | Europa Press
Laporta sembra dubtes sobre la renovació de Gavi
Notícia: Laporta sembra dubtes sobre la renovació de Gavi
Comparteix
"La situació no m'agrada", ha assegurat el president del Barça en una entrevista amb L'Esportiu
Joan Laporta i Mateu Alemany, durant la presentació del Kun Agüero | Europa Press
El millor fitxatge de Laporta i Alemany
Notícia: El millor fitxatge de Laporta i Alemany
Comparteix
Joan Laporta i Mateu Alemany tornen a afrontar un mercat de fitxatges molt important per al Futbol Club Barcelona
Joan Laporta i Leo Messi, en arxiu | FC Barcelona
Laporta i Alemany també opinen sobre el retorn de Messi al Barça
Notícia: Laporta i Alemany també opinen sobre el retorn de Messi al Barça
Comparteix
El club veu amb bons ulls un possible retorn de Leo Messi al Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa