Món Esport
Asseguren que la possibilitat que Lautaro Martínez fitxi pel Barça és “molt gran”

A les oficines del Barça hi ha un nom que, ara per ara, guanya amb molta diferència la cursa cap a convertir-se en el relleu generacional de Luis Suárez: Lautaro Martínez. El mateix davanter uruguaià ha reconegut que el club ha de fitxar algú que en el curt termini li generi competència interna i en el mitjà i llarg s’afermi en la posició de davanter centre de l’onze titular. L’argentí sembla predestinat a acabar al Camp Nou i encara que Javier Zanetti, vicepresident del seu club, l’Inter de Milà, vagi assegurar que farà tot el possible per retenir-lo, sembla poc probable que ho acabi aconseguint.

I més tenint en compte les declaracions de Sergio Zárate, germà de Rolando, un dels representants de Lautaro, a Fox Sports México. “La possibilitat que vagi al Barça és molt gran”, ha declarat al mitjà de comunicació citat el Ratón Zárate, que a diferència del seu germà i contràriament al que ha transcendit les darreres hores no és agent del davanter de l’Inter ni té relació empresarial amb l’agència de representació, segons Mundo Deportivo. “Ja saps que els jugadors són els que manen i decideixen. Estant Leo Messi al Barça, jo crec que és molt possible que vulgui jugar al costat del millor futbolista del món”, ha afegit.

“És un grandíssim jugador i no té sostre”, ha opinat respecte a Lautaro, al qual, segons Zárate, l’Inter no podrà mantenir si ell no es vol quedar. “Poden dir el que vulguin, però el que mana és el mercat. Com sempre. Quan un monstre d’Europa vol un jugador, fa tot el possible per fitxar-lo”, ha sentenciat.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa