Món Esport
Laporta, sobre el VAR: “La temporada passada hi va haver un favoritisme evident”
  • CA

Joan Laporta ha aprofitat una entrevista a la Cadena COPE per deixar clar que, segons el seu parer, la temporada passada hi va haver un favoritisme “evident” i “dubtós” cap al Reial Madrid. Segons el parer del precandidat a les eleccions del Barça, “el futbol perd espontaneïtat” amb el sistema de videoarbitratge. “A mi m’agradava discutir el dilluns sobre el gol fantasma o el penal que no era”, ha justificat.

L’expresident blaugrana també ha estat preguntat per si fitxaria Sergio Ramos. Ell, però, no s’hi ha mostrat partidari tal com va fer Víctor Font. “No parlaré de jugadors. No és el moment de parlar de futbolistes ni de fitxatges. El que faria ara, tal com està el Barça, és mirar el que tinc a casa. El cas Mingueza ho demostra a la perfecció. Cal mirar el que hi ha a la Masia i el que podem utilitzar”, ha explicat.

D’altra banda, Laporta també ha estat qüestionat pel paper que ha de jugar el Barça en l’actualitat política i social que viu Catalunya. “Des del Barça no tenim el costum de fer política de partits. El club serà un motor d’optimisme per a totes les persones. Hi cabrà tothom, el que menys em preocupa són les preguntes amb aquesta derivació política”, ha respost.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa