Món Esport
Laporta estén la mà a Rosell: “Sap que si em necessita, pot comptar amb mi”
  • CA

Després que Sandro Rosell hagi revelat aquest dijous que Joan Laporta va trucar-li després que sortís de la presó i que fins i tot es van veure, el segon ha fet un fil de Twitter en què ha estès la mà al primer i ha demostrat que no té cap problema a deixar de banda les diferències que mantenen des de fa molts anys. “Malgrat que en determinades circumstàncies sigui més difícil fer la pau que fer la guerra, Sandro Rosell sap que si em necessita, pot comptar amb mi”, ha escrit Laporta.

“Me n’alegro que a Rosell li sàpiga greu el que ens va fer als meus companys de junta i a mi amb la injusta acció de responsabilitat que finalment vam guanyar als tribunals. Desitjo que superi el dolor que li ha causat la presó injusta i desproporcionada que ha patit”, ha afegit en un conjunt de piulades en què ha assegurat que “es tracta de viure la vida plenament, mirant endavant sense rancúnia i sumar, sumar i, si es pot, multiplicar”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: OC a maig 28, 2020 | 19:17
    OC maig 28, 2020 | 19:17
    Resulta paradojico, pero es cierto que, de todos los candidatos a President del FCB, seria justamente Laporta quien mas lo defenderia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa