Laporta proposa emetre bons per garantir la liquiditat immediata del Barça

Joan Laporta ha assegurat, en una entrevista a l’Agència EFE, que una de les opcions que proposarà per solucionar la crisi econòmica que travessa el Barça “tan aviat com sigui possible” serà “l’emissió de bons”. L’expresident blaugrana, actual precandidat a les eleccions del pròxim 24 de gener, ha informat que “estem elaborant un pla que tindrà dos àmbits”.

“El primer interpel·larà a tot el barcelonisme amb la intenció que es vinculi voluntàriament i ajudi l’entitat en la mesura que cada soci, sòcia, afeccionat i afeccionada pugui. El segon, més elaborat professionalment, serà una emissió de bons, de la qual pròximament donarem els detalls, però que consistirà en el fet que qui vulgui els subscrigui a canvi d’un interès raonable. La idea és tornar la quantitat principal més l’interès d’aquí a cinc o sis anys”, ha explicat un Laporta que considera que el futur màxim dirigent culer “haurà de ser imaginatiu” en aquestes qüestions.

Segons Laporta, aquesta proposta permetrà “garantir la liquiditat immediata” del Barça i ajudarà a “reconduir el dèficit”. “L’emissió de bons hauria de ser aprovada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Estarà molt pautada i regulada. Ho explicarem tot amb claredat i transparència. El barcelonisme ho entendrà i se sentirà partícip de la reconducció d’una situació desastrosa per a l’economia del club”, ha finalitzat.Més notícies

Laporta lamenta el conflicte entre el Barça i Heurtel: “No ajuda a la imatge del club”

El precandidat creu que els fets demostren que el club blaugrana “necessita un lideratge fort i imminent”

Laporta, contundent contra els favors arbitrals al Madrid

El precandidat a les eleccions del Barça assegura que la Lliga del confinament “va ser un escàndol”

Nou comentari