Joan Laporta també contempla la possibilitat de construir un nou Camp Nou en comptes de reformar l’actual, tal com proposa Agustí Benedito. En un acte amb una seixantena de socis celebrat aquest diumenge a la fàbrica Moritz de Barcelona, ubicació de la seva seu electoral, l’expresident del Barça i precandidat a les eleccions del pròxim 24 de gener ha confessat que veuria amb bons ulls enderrocar una estructura actual que no es troba en bones condicions.

“L’estadi s’ha envellit i necessita una adequació que va més enllà d’una reforma. Contemplem la idea de fer-ne un de nou i, mentrestant, jugar a Montjuïc”, ha declarat un Laporta que, d’altra banda, no ha valorat la possibilitat de construir el nou camp en una altra ubicació, qüestió que sí que es planteja Benedito. Sobre el Palau Blaugrana, i en la mateixa línia que molts altres precandidats, s’ha limitat a valorar que és força urgent i que s’ha d’elaborar un nou projecte.

Aquestes declaracions alimenten els rumors de possible unió entre Joan Laporta i Agustí Benedito. Els dos aspirants a la presidència han rebutjat, de moment, la possibilitat d’unir forces, però no es pot descartar que mentre avança la cursa electoral hi hagi algun canvi de postura o incorporació d’un dels dos precandidats al projecte de l’altre.Més notícies

Laporta proposa emetre bons per garantir la liquiditat immediata del Barça

El precandidat a les eleccions del pròxim 24 de gener planteja, en una entrevista amb l’Agència EFE, aquesta solució a la crisi econòmica que travessa el club

Benedito construirà un estadi nou si guanya les eleccions del Barça

El precandidat als comicis del pròxim 24 de gener creu que l'Espai Barça "no es pot fer" perquè "és inviable", però que això no ha d'impedir que "el millor club del món tingui el millor camp del món"

Nou comentari