Món Esport
Laporta utilitzarà la pancarta de Madrid per recaptar fons per a un projecte solidari
  • CA

La pancarta que Joan Laporta va desplegar a Madrid va ser molt aplaudida per bona part del barcelonisme, fins i tot per altres aspirants a la presidència del Barça. Alguns precandidats, no obstant això, van mostrar-se crítics pel fet que l’exmàxim dirigent blaugrana s’hagués gastat tants diners en un context de molta complexitat econòmica per a tothom. Aquest dijous, el líder d’Estimem el Barça ha anunciat una nova acció amb la lona: l’utilitzarà per recaptar fons per a un projecte solidari.

Laporta ha explicat que retallarà la pancarta i oferirà els trossos entre els socis i afeccionats del Barça a canvi d’una aportació voluntària i simbòlica. La recaptació anirà destinada a un projecte de la Fundació. “Hem estat pensant molt què fer amb la lona i hem arribat a la conclusió d’aprofitar-la per recaptar diners. Ja veurem quants trossos fem, i la contribució de cada persona serà voluntària, però creiem que aquesta és la millor manera de tancar el cercle d’una campanya de màrqueting que va funcionar molt bé”, ha explicat.

Acompanyat de Jordi Portabella, exdirigent d’Esquerra Republicana, Laporta ha presentat el seu projecte perquè “el Barça torni a ser més que un club”. El compromís amb un món més sostenible, la nova dimensió de la Fundació i les propostes pel Museu vinculades a la història, cultura i país seran els pilars al voltant del qual girarà el projecte social d’Estimem el Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa