Món Esport
Laporta: “No volem que ens perdonin la vida”
  • CA
Joan Laporta a la seva darrera seu electoral | EP

 

L’expresident del Barça, Joan Laporta, ha valorat el desistiment parcial del Barça en l’acció de responsabilitat. Laporta s’ha congratulat perquè considera que “s’han acabat sis anys de patiment”. “Agrairia que es deixessin de fer exercicis de magnanimitat”, ha demanat. “Nosaltres no volem que ningú ens perdoni la vida, no hem fet res, ja n’hi ha prou de tot això”, ha exclamat.

“Han actuat amb maldat durant molts anys i ara no s’hi val que sembli que no han fet cap mal”, ha enraonat, acusant la junta de recular “per por a perdre per segona vegada”

Laporta s’ha despatxat a gust contra la gestió de Josep Maria Bartomeu en un acte benèfic celebrat a la sala de festes Luz de Gas. “Han mentit molt: els deixem el millor Barça de la història i ens van demandar”, ha recordat. “Han jugat amb grans quantitats de diners, he tingut la desgràcia de conèixer-los i no em crec res”.

L’advocat barceloní considera que Bartomeu “ja hauria d’haver plegat fa molt temps: quan va reconèixer el cas Neymar i es va jutjar al Barça o quan va establir de manera reiterada la publicitat de Qatar”. “És un autèntic perill que el nou estadi del Barça estigui en mans de Bartomeu i la seva Junta Directiva”, ha opinat. 

També ha carregat contra la política esportiva actual del Barça: “S’han carregat la Masia”. “No han tingut cap intenció de mantenir la pedrera de futbolistes que arribaven amb la il·lusió al primer equip i aquesta directiva ha decidit posar fi a aquest model”. 

Remuntada contra el PSG

“L’equip està en les tres competicions, cal crear un esperit de remuntada i mentre hi ha vida hi ha esperança. Un equip que té a Leo Messi ha de tenir esperança”.

Leo Messi

“Això són qüestions de club. M’ha tocat estar en aquesta situació. No conec les circumstàncies però no m’imagino a Messi fora del Barça, estic convençut que Leo vol acabar al Barça i que com aquí no està enlloc. Si el valoren, es quedarà”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa