Laporta insisteix: “No hi ha raons objectives per ajornar les eleccions”

L’expresident celebra les 10.257 signatures que ha recollit, una xifra “espectacular”

Fidel al discurs optimista, però molt prudent, que ha mantingut des que va oficialitzar la seva voluntat de tornar a presidir el Barça, Joan Laporta ha deixat molt clar que no se sent el favorit de les eleccions del pròxim 24 de gener tot i haver recollit 10.257 signatures. El líder d’Estimem el Barça, que ha insistit en el fet que no hi ha “cap raó objectiva” per suspendre els comicis, ha celebrat els resultats, els quals ha titllat “d’espectaculars”, i ha fet un símil esportiu per valorar la seva situació: “Ha acabat la primera meitat i tenim un molt bon resultat a favor. Esperem estar bé físicament per afrontar la segona part amb energia i bones condicions físiques”.

“No hi ha raons objectives perquè no es pugui votar. Amb totes les mesures de seguretat es poden celebrar les eleccions, no tindria cap sentit que no poguéssim votar. Em semblaria molt estrany”, ha manifestat sobre la possibilitat que s’ajornin els comicis. També ha enviat un missatge a tots aquells socis que no tinguin por d’exercir el seu dret a vot per una qüestió sanitària. “Que no es deixin espantar. Aquesta línia de pensament surt de diversos entorns interessats en què no hi hagi un nou president pròximament”, ha dit l’expresident, que creu que “l’experiència, la preparació i la determinació” són les virtuts que el converteixen en l’aspirant més preparat.

Per últim, Laporta ha remarcat que ell sempre és positiu i ha volgut agrair al seu equip de campanya el “gran treball” que ha fet durant les darreres setmanes. “Ara el més important és que els socis em facin confiança i m’escullin com al president encarregat de revertir la difícil situació que viu el Barça”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari