Món Esport
Laporta, contundent: “No hi ha cap motiu per ajornar les eleccions”
  • CA

Joan Laporta, fidel a la seva forma contundent de manifestar la seva opinió, té molt clar que les eleccions del Barça, previstes per al pròxim 24 de gener, no es poden ajornar. El líder d’Estimem el Barça ha aprofitat la presentació de la seva proposta sobre la Fundació per valorar que el club blaugrana “no pot estar més temps sense president ni junta directiva”. “No hi ha raons objectives de cap mena per dilatar la recollida de signatures i endarrerir les eleccions”, ha declarat en l’acte, celebrat a la seva seu electoral a la fàbrica Moritz de Barcelona.

“La situació en què ens trobem està perjudicant el club. Tots els precandidats estem tenint els mateixos obstacles per recollir les signatures. Alguns dels que demanen aturar les eleccions són exdirectius que ja van dilatar tot el que van poder el procés de la moció de censura. No hem d’atendre aquestes peticions, hi podria haver impugnacions. Estem en un moment històric de màxima dificultat i necessitem un lideratge ferm. Som on som per una mala gestió agreujada pel coronavirus”, ha opinat en relació amb el requeriment de Xavi Vilajoana. “S’han establert 10 punts perquè hi hagi garanties sanitàries i democràtiques. S’han adoptat els requisits necessaris i es podrà votar durant 12. Seria una greu equivocació que s’ajornessin les eleccions. Volem votar el dia 24”, ha afegit.

Sobre l’enquesta de Mundo Deportivo, que el situa clarament favorit als comicis, Laporta ha confessat que “afrontem el procés amb una moral guanyadora”, però que això no vol dir que es vegi guanyador. “Estem concentrats en la recollida de signatures. L’equip de campanya està treballant molt. Quan passem el tall, ens centrarem a demanar el vot als socis. Tenim la millor proposta”, ha dit. Per últim, l’expresident també ha apuntat que la seva intenció era “fer una campanya molt propera a la gent, de trepitjar territori i apropar el nostre model arreu del país”, però que “no ho hem pogut fer pel coronavirus i ens hem hagut de reinventar fent entrevistes diàries i amb el zoom”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa