Joan Laporta ha assegurat avui en una entrevista a La Vanguardia que la plantilla de la temporada vinent encara no està del tot definida. De fet, el president del Barça afirma que l’equip acabarà sent molt competitiu, i que “3 o 4 fitxatges més” arribaran a Barcelona aquest estiu. Així, la directiva segueix treballant per reforçar el club després de l’anunci oficial de la contractació de Memphis Depay.

A banda del neerlandès, el Barça ha aconseguit també la vinculació d’Eric Garcia, Sergio ‘Kun’ Agüero i Emerson Royal. Amb aquestes incorporacions, i les que han de venir, el club espera tenir un equip el més competitiu possible. També queda pendent la renovació de Messi, que a només deu dies perquè exhaureixi el contracte encara no s’ha tancat. De tota manera, Laporta ha assegurat que hi ha “tranquil·litat” en aquest aspecte.

El club, pitjor del que esperava

Quan falten poques hores per a l’assemblea de compromissaris, Laporta s’ha referit també a la situació econòmica del club, que no passa pel millor moment. De fet, el president ha assegurat que s’ho ha trobat “pitjor del que esperava” malgrat que no tenia expectatives gaire bones. Avui l’anterior directiva haurà de defensar els comptes de la temporada passada. Si els socis no ho aproven, el club entraria en un període de molta inestabilitat.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa