Món Esport
Laporta: “Bartomeu ha deixat un Barça ingovernable”
  • CA

Joan Laporta ja està completament immers en la campanya (o precampanya) electoral. L’expresident del Barça i precandidat a les eleccions del pròxim gener, després de presentar la seva candidatura i inaugurar la seva seu electoral, ha començat a atendre diversos mitjans de comunicació. Un d’ells ha estat el diari Ara, on l’advocat barceloní ha mantingut el seu to seriós i moderat, molt diferent del que vam conèixer en la seva etapa presidencial. Preguntat al respecte, Laporta ha afirmat que és “el mateix de sempre”, però que aquest canvi es deu a la situació actual del club, que ha catalogat de “molt delicada”.

“Bartomeu ha deixat un Barça ingovernable”, ha considerat Laporta, quan ha estat preguntat pel vessant econòmic i la massa salarial del primer equip de futbol masculí. Tot i això, s’ha mostrat convençut de poder “capgirar la situació”: “Ho aconseguirem segur”. No ha volgut avançar mesures concretes i s’ha remès a les propostes que farà la seva candidatura. Tot i això, sí que ha assegurat que “un Barça presidit per mi genera molt interès” i això, diu, l’ajudarà a estabilitzar la situació.

Respecte als noms propis, el de Leo Messi ha centrat gran part de l’atenció de l’entrevista. “Per interès del club, ha de renovar”. Així de convençut s’ha mostrat Laporta respecte a l’estratègia a seguir amb el cas del millor jugador del món. La seva diferència respecte a Bartomeu, considera, és la relació que ja té amb l’argentí. “La junta sortint el va enredar i això és el pitjor que es pot fer amb un futbolista. A mi sempre m’ha dit que em valora perquè li he donat tot el que li he promès, així que si li ofereixo un projecte competitiu per poder guanyar la Champions, serà molt fàcil que es quedi”.

També ha parlat de Xavi, de qui no ha donat importància que estigui relacionat amb la candidatura de Víctor Font i ha assegurat que “segur que acabarà sent entrenador del Barça. Tinc molt bona relació amb ell i és el que més desitja”. Ha defugit qualsevol crítica a Koeman i també ha assegurat que ha fet les paus amb Sandro Rosell: “Vaig fer el pas de dir-li que m’oblidava del passat”. Respecte a Bartomeu, Laporta no ha volgut fer mala sang, però sí que ha afirmat que si cal fer una acció de responsabilitat, la farà: “No ens controla ningú”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a desembre 13, 2020 | 14:16
    Ricard desembre 13, 2020 | 14:16
    L'ha deixat ingovernable i castellanitzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa