Món Esport
Laporta desmenteix haver demanat a Puigdemont el seu suport per recuperar la presidència del Barça
  • CA

Joan Laporta ha desmentit, a través del seu compte de Twitter, haver demanat a Carles Puigdemont el seu suport de cara a les eleccions a la presidència del Barça previstes per a l’estiu del 2021. L’exmàxim dirigent blaugrana ha assegurat que la informació d’El Confidencial “és, simplement, mentida” i que “als amics amb dificultats se’ls ajuda, no se’ls demana ajut”.

“Jo no he demanat ajuda a ningú. I menys a un amic com en Puigdemont, amb la situació que està vivint”, ha assegurat Laporta en relació amb la reunió que, segons el mitjà de comunicació citat, va mantenir amb el president de Catalunya a l’exili per aconseguir el seu suport en el seu objectiu de recuperar la direcció del Barça.

Laporta ha deixat molt clar que “si decideixo presentar-me a les eleccions, ho faré per mi mateix i sense tenir gent al darrere que em mogui els fils. Sempre he actuat així, donant la cara i decidint per mi mateix”. “Aquesta notícia em fa veure, un cop més, que hi han determinats grups de poder que tenen por al fet que torni a presidir el Barça i retorni la il·lusió al barcelonisme”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa