Joan Laporta ha revelat aquest divendres més detalls sobre el seu projecte de cara a les eleccions a la presidència del Barça. El precandidat, líder d’Estimem el Barça, ha presentat l’equip directiu que l’acompanyarà en l’intent de recuperar el tron que va ocupar del 2003 al 2010. Ho ha fet en un acte a la Fàbrica Moritz de Barcelona, la ubicació on es troba la seva seu electoral.

D’una banda, Laporta tornarà a comptar amb Rafael Yuste, Alfons Castro, Josep-Ignasi Macià, Josep Cubells i la “presidenta de factoMaria Elena Fort, que ja van formar part de la directiva durant la seva primera –i de moment única– etapa a la zona noble del Camp Nou. També amb el corredor d’assegurances Xavier Puig, que va integrar la junta proposada l’any 2015 en les eleccions que va guanyar Josep Maria Bartomeu després del triplet de Lliga, Copa i Champions del Barça de Luis Enrique.

De l’altra, les cares noves seran Jaume Giró –empresari de llarga trajectòria i exdirector general de la Fundació Bancària La Caixa–, Juli Guiu –promotor musical i empresari del sector cultural–, Antonio Escudero –empresari hoteler i expresident del Girona–, Aureli Mas –empresari del sector immobiliari–, Xavier Barbany –empresari de la construcció–, Miquel Camps –vicepresident de la patronal PIMEC–, Jordi Llauradó –fill de l’exvicepresident blaugrana Jaume Llauradó–, Joan Solé –metge i empresari del sector de la salut– i Josep Maria Albert –director general de compres de Media Markt.

Val a dir que la llista que Laporta ha presentat aquest divendres, que de moment només inclou una dona, no és definitiva i, per tant, podria acollir alguna incorporació. En aquest sentit, el precandidat ja va deixar clar, quan va oficialitzar la seva voluntat de presentar-se als comicis del Camp Nou, que no té previst omplir totes les places, fet que obre la porta a algun fitxatge d’última hora. La llista que cal presentar al club va dels 14 als 21 membres.Més notícies

Laporta, sobre la pancarta: “Té un punt d’ironia, però en cap cas de provocació”

“Vam enviar un missatge d’optimisme i de desacomplexament”, ha reivindicat el líder d’Estimem el Barça

Sala-i-Martin elogia la pancarta de Laporta i ataca els crítics

L'economista titlla la lona de gol “per l'esquadra”

Nou comentari