Món Esport
Lamentables respostes a la piulada de condol de Laporta per la mort d’Arnau
  • CA

L’exporter del Barça Francesc Arnau Grabalosa ha mort als 46 anys. La notícia ha suposat un autèntic trasbals al món del futbol i de l’esport, al barcelonisme i al Màlaga i l’Oviedo, els equips als quals estava més vinculat. És per això que el president blaugrana Joan Laporta ha publicat una piulada en la qual ha lamentat la seva mort i ha donat el seu condol a família i amics.

Tanmateix, avui en dia, amb les xarxes socials que han canviat el ritme de tot i la forma d’entendre les coses, Laporta ha rebut moltíssimes respostes absolutament descontextualitzades i que no es poden descriure d’altra manera que lamentables o vergonyoses. Moltes persones, potser sense saber ni què volia dir la piulada de Laporta, escrita en català, en comptes de fer referència a la mort d’Arnau, han demanat la dimissió de l’entrenador del primer equip de futbol masculí, Ronald Koeman, o han fet les seves particulars peticions per al mercat d’estiu, com el fitxatge de Haaland.

Afortunadament, molts altres usuaris sí que han estat conscients de la situació i han criticat totes aquestes respostes que es troben fora de lloc. Alguns han demanat a aquells que han demanat fitxatges que esborrin les piulades i d’altres han dit, directament, que la situació els produeix “vergonya aliena”. En alguns casos, hi ha hagut usuaris que han acabat esborrant les seves piulades quan s’han adonat de la situació.



Més notícies
Francesc Arnau, durant la seva etapa al Barça | FC Barcelona
Mor l’exporter del Barça Arnau als 46 anys
Notícia: Mor l’exporter del Barça Arnau als 46 anys
Comparteix
Actualment exercia de director esportiu del Reial Oviedo
Joan Laporta, en arxiu | EFE
Allau de crítiques de l’espanyolisme a Laporta per felicitar Pere Aragonès
Notícia: Allau de crítiques de l’espanyolisme a Laporta per felicitar Pere Aragonès
Comparteix
No els ha agradat que hagi utilitzat la paraula "país" per referir-se a Catalunya

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé a maig 22, 2021 | 12:47
    Culé maig 22, 2021 | 12:47
    De debó que no entenc com uns indecents així puguin ser socis del Barça.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa