Lamentables respostes a la piulada de condol de Laporta per la mort d’Arnau

En comptes de donar el seu condol, molts usuaris han demanat fitxatges per al mercat d'estiu al president

L’exporter del Barça Francesc Arnau Grabalosa ha mort als 46 anys. La notícia ha suposat un autèntic trasbals al món del futbol i de l’esport, al barcelonisme i al Màlaga i l’Oviedo, els equips als quals estava més vinculat. És per això que el president blaugrana Joan Laporta ha publicat una piulada en la qual ha lamentat la seva mort i ha donat el seu condol a família i amics.

Tanmateix, avui en dia, amb les xarxes socials que han canviat el ritme de tot i la forma d’entendre les coses, Laporta ha rebut moltíssimes respostes absolutament descontextualitzades i que no es poden descriure d’altra manera que lamentables o vergonyoses. Moltes persones, potser sense saber ni què volia dir la piulada de Laporta, escrita en català, en comptes de fer referència a la mort d’Arnau, han demanat la dimissió de l’entrenador del primer equip de futbol masculí, Ronald Koeman, o han fet les seves particulars peticions per al mercat d’estiu, com el fitxatge de Haaland.

Afortunadament, molts altres usuaris sí que han estat conscients de la situació i han criticat totes aquestes respostes que es troben fora de lloc. Alguns han demanat a aquells que han demanat fitxatges que esborrin les piulades i d’altres han dit, directament, que la situació els produeix “vergonya aliena”. En alguns casos, hi ha hagut usuaris que han acabat esborrant les seves piulades quan s’han adonat de la situació.

Més informació

Comentaris

    Culé Maig 22, 2021 12:47 pm
    De debó que no entenc com uns indecents així puguin ser socis del Barça.

Nou comentari