Món Esport
LaLiga denuncia insults contra Piqué i Shakira a Mestalla
  • CA

LaLiga ha denunciat al Comitè de Competició insults i càntics d’una part de l’afició del València contra Gerard Piqué i Shakira durant la visita del Barça a Mestalla el passat diumenge, en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Santander. Com és habitual en aquest tipus de casos, la patronal del futbol espanyol no ha obviat uns fets que, consideren, “inciten a la violència i/o tenen un contingut intolerant” i que són sancionables segons el Codi de Disciplina Esportiva de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

 

Els insults contra el central del Barça i la seva parella es van produir abans i durant el partit i, segons LaLiga, van ser propinats per part d’uns seguidors situats a la ‘Corva Nord’. Així s’han denunciat els incidents:

 

“Amb els jugadors sobre el terreny de joc per començar el partit, just en els instants previs a que l’àrbitre autoritzés començar l’enfrontament, un grup d’uns 1.000 aficionats locals integrants de la ‘Corva Nord’ i ubicats en la grada gol sud van entonar de forma i coral i coordinada durant aproximadament 10 segons: “PIQUÉ CABRÓN, SHAKIRA TIENE RABO, TU HIJO ES DE WAKASO, Y TÚ ERES MARICÓN”, dirigit al jugador de l’equip visitant, Gerard Piqué. Aquest càntic no va ser secundat per la resta d’aficionats”.

 

“En el minut 35 de partit, un grup d’uns 1.000 aficionats locals integrants de la ‘Corva Nord’ i ubicats en la grada gol sud van entonar de forma coral i coordinada durant aproximadament 18 segons: “PIQUÉ CABRÓN, SHAKIRA TIENE RABO, TU HIJO ES DE WAKASO, Y TÚ ERES MARICÓN”, dirigit al jugador de l’equip visitant, Gerard Piqué. Aquest càntic no va ser secundat per la resta d’aficionats”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa