Món Esport
LaLiga fa cas omís de la petició del Barça i li programa un partit el dia de les eleccions
  • CA

El diumenge 24 de gener és una data marcada amb retolador vermell a l’agenda del Barça. Serà el dia en què, si les mesures del Govern per contenir el coronavirus ho permeten, els socis culers decidiran el president que s’encarregarà d’intentar redreçar el rumb esportiu, econòmic i institucional del club. Malgrat que aquell cap de setmana el partit de les urnes serà molt més important que el del terreny de joc, la realitat és que aquell cap de setmana el primer equip masculí haurà d’afrontar el seu compromís corresponent a la 20a jornada de la Lliga Santander, al Martínez Valero i contra l’Elx.

Tenint en compte aquesta situació, el Barça va enviar una petició formal a LaLiga per jugar el dissabte 23 o el dilluns 25 i evitar que en les dues hores del partit hi hagués poca participació en els comicis, fet que aglomeraria gent en altres franges. No hi hauria d’haver hagut cap problema perquè la patronal ho permetés, ja que els de Koeman juguen els setzens de final de la Copa del Rei el dimecres 20. L’entitat que presideix Javier Tebas, no obstant això, ha fet cas omís del requeriment blaugrana i, finalment, l’Elx-Barça ha estat programat per al diumenge 24 a les 16.15 hores.

Segons ha informat Mundo Deportivo, la notícia –que ha estat oficial aquest dilluns– no ha agradat gens a la zona noble del Camp Nou. Val a dir, no obstant això, que les mesures del Govern per contenir la pandèmia podrien obligar el Barça a ajornar els comicis i no celebrar-los, finalment, el 24 de gener. Les dades de contagis dels pròxims dies seran clau per acabar d’esclarir-ho tot plegat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa