Món Esport
La televisió pública holandesa anuncia el fitxatge de De Jong amb un escut espanyolista del Barça
  • CA
La televisió pública holandesa anuncia el fitxatge de De Jong amb la versió espanyolista de l’escut del Barça. | Captura de pantalla

El fitxatge de Frenkie de Jong pel Barça ha tingut, com no podria ser d’una forma, un gran impacte mediàtic a Catalunya, Espanya i a la resta del món. Als Països Baixos, d’on és el jove migcampista, els mitjans de comunicació van realitzar una àmplia cobertura del traspàs més important de la història del futbol holandès. La televisió pública del país (NOS) no va ser cap excepció, encara que van cometre un greu error a l’hora d’il·lustrar la seva notícia.

 

El programa NOSsport va utilitzar un escut peculiar (i completament diferent del real) del Barça per acompanyar la informació de la incorporació de De Jong al conjunt blaugrana. La creu de Sant Jordi va ser substituïda per l’escut d’Espanya i, en comptes de la tradicional pilota, sobre les franges blaugrana hi reposava un toro. La bandera espanyola de fons no hi podia faltar. Es desconeix si l’error va ser intencionat o conseqüència d’una equivocació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa