Món Esport
La Supercopa d’Espanya es jugarà a partit únic a Tànger
  • CA

 

El debat sorgit arran del ball de dates per la disputa de la Supercopa d’Espanya ha arribat al seu final: Barça i Sevilla han acceptat finalment jugar a partit únic el 12 d’agost a una ciutat neutral, Tànger (Marroc), on l’any passat ja es va jugar la Supercopa de França. La decisió serà definitiva un cop l’aprovi la FIFA. En la reunió del passat dijous entre el president de la RFEF, Luis Rubiales, i representants de tots dos clubs, no hi va haver acord, però si una proposta que, dies més tard, han acabat acceptant tots dos conjunts, que queden ben compensats econòmicament.

Tots dos clubs rebran més de 900.000 euros i disposaran de 6.000 localitats. “Hem buscat altres seus alternatives en ciutats com Madrid i València, però volem assegurar-nos de que les grades presentin un ple. Podríem haver optat per una altra població més petita, però la compensació econòmica no seria la mateixa”, ha assegurat el president de la RFEF, que ha destacat que un dels clubs demanava una compensació econòmica de 950.000 euros i jugant a Tànger “encara serà superior”: 

 

Barça i Sevilla volien mantenir el format tradicional d’anada i tornada, però el calendari de tots dos feia complicat que es mantinguessin les dates inicialment proposades: els diumenges 5 i 12 d’agost, amb l’anada al Sánchez Pizjuán i la tornada al Camp Nou. Ajornar-la significava que tindria incidència en el calendari de Lliga, pel que no s’ha volgut perjudicar la competició domèstica. Rubiales era partidari de celebrar la competició a partit únic per tal d’alleugerir el calendari i posar final al problema de dates: el Barça juga un amistós contra el Roma el 4 d’agost, mentre que el Sevilla pot arribar a disputar fins a tres rondes prèvies d’Europa League. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa