Món Esport
La premsa francesa insisteix: “Rabiot es veu en el Barça la pròxima temporada”
  • CA
Rabiot, durant un partit amb el PSG. | EFE

El pas del temps ha refredat força la possibilitat que Rabiot fitxi pel Barça el pròxim estiu. A finals del 2018, el PSG va oficialitzar la negativa del migcampista francès a renovar i, des de llavors, aquest ha estat apartat de l’equip i no jugarà fins a final de temporada. En un primer moment, els mitjans de comunicació francesos van assenyalar que Rabiot ja havia arribat a un acord amb el conjunt blaugrana per aterrar al Camp Nou el juliol vinent, però aquesta setmana Mundo Deportivo va assegurar que la secretaria tècnica culer s’havia cansat d’esperar-lo.

 

Davant les darreres filtracions del diari especialitzat en informació del Barça, Le Parisien ha respost amb una informació en la qual assegura que “Rabiot es veu en el Barça la pròxima temporada”. Des de França s’assegura que el migcampista vol jugar al Barça i s’insisteix que l’acord entre les parts és total en termes de salari, prima de fitxatge i projecte esportiu. A més, el mitjà de comunicació citat deixa clar que l’entorn del futbolista creu que “quan el jugador vulgui pressionar el botó, la situació es resoldrà ràpidament”.

 

Mundo Deportivo, per la seva banda, ha respost a la notícia i ha assegurat que “des de Barcelona la cosa no es veu així ni molt menys”. Cal recordar que, després del fitxatge de De Jong, al Barça no hi falten precisament migcampistes. Amb el futur de Rakitic a l’aire, Valverde compta amb molts efectius i, a més, Riqui Puig i Oriol Busquets ja fa temps que truquen a la porta del primer equip.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa