La premsa es rendeix al Barça i ridiculitza el Madrid

Els diaris de comunicació espanyols, esportius i generalistes, destaquen la maneta d'un Barça sense Messi al Madrid de Lopetegui, que serà destituït en les pròximes hores

Els jugadors del Reial Madrid, durant el Clàssic contra el Barça.

Els jugadors del Reial Madrid, durant el Clàssic contra el Barça. | EFE

Dilluns de ressaca de Clàssic. El Barça va sentenciar Lopetegui amb una exhibició de futbol i gols al Camp Nou i els principals mitjans de comunicació del país, esportius i generalistes, ofereixen el seu punt de vista en les seves portades. Tot i que, evidentment, hi ha diferents formes de veure el que va passar aquest diumenge, la gran majoria de mitjans de comunicació coincideixen en una cosa: el Madrid acomiadarà Lopetegui després de la desfeta contra el seu màxim rival.

 

Pel que fa a la premsa esportiva, els diaris catalans celebren el gran rendiment de l’equip (alguns remarquen que la maneta es va aconseguir tot i que Leo Messi, el millor jugador del món, es va perdre el partit per lesió) i fan més gran la ferida mentre que els espanyols prefereixen culpar els futbolistes del Madrid abans que elogiar els del Barça.

Portada del diari 'Mundo Deportivo' del 29 d'octubre.
Portada del diari 'SPORT' del 29 d'octubre.
Portada del diari 'Marca' del 29 d'octubre.
Portada del diari 'AS' del 29 d'octubre.

Encara que els mitjans de comunicació generalistes no cedeixen tant espai al Barça-Madrid de la Lliga Santander i tracten altres assumptes com per exemple la victòria de Bolsonaro en les eleccions del Brasil. El triomf culer, però, arriba fins i tot a diaris gallecs i canaris, entre d’altres.

Portada del diari 'ARA' del 29 d'octubre.
Portada del diari 'El Punt Avui' del 29 d'octubre.
Portada del diari 'El Periódico' del 29 d'octubre.
Portada del diari 'La Vanguardia' del 29 d'octubre.
Portada del diari 'La Razón' del 29 d'octubre.
Portada del diari 'El Mundo' del 29 d'octubre.
Portada del diari 'El País' del 29 d'octubre.
Portada del diari 'Canarias7' del 29 d'octubre.
Portada del diari 'Faro de Vigo' del 29 d'octubre.

D’altra banda, a Itàlia també s’analitza el Clàssic, però es fa a partir de les conseqüències que tindrà: Antonio Conte, entrenador italià, és el més posicionat per rellevar Lopetegui i al país se’n fa ressò.

Portada del diari 'La Gazzeta dello Sport' del 29 d'octubre.
Portada del diari 'Corriere dello Sport' del 29 d'octubre.
Més informació

Nou comentari