Món Esport
La Lliga denuncia el càntic “Puta Barça i Puta Catalunya” realitzat a València
  • CA

La Lliga de Futbol Professional, presidida per Javier Tebas, ha denunciat al Comitè de Competició i a la Comissó Antiviolència diversos càntics realitzats per una part de l’afició del València dirigits als jugadors del Barça, al club català i a Catalunya. Aquests crits es van sentir a l’estadi de Mestalla el dissabte passat, durant la disputa del partit entre el club blaugrana i el local.

Segons l’informe de LaLiga, “uns 1.000 aficionats locals, pertanyents al grup conegut com Curva Nord, ubicats al gol sud baix, van entonar, de forma coral i coordinada “OEE OAA, SER DEL BARÇA ES, SER UN SUBNORMAL”. A banda d’aquest càntic, la Lliga també explica que se’n van produir dos més: “PUTA BARÇA I PUTA CATALUNYA”, al minut 93; i “MESSI MESSI SUBNORMAL”, al minut 94.

 

Per aquest motiu, la Lliga creu que, seguint el Codi de Disciplina Esportiva i la Legislació contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport, aquests càntics “estan prohibits i, per tant són sancionables”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa