Món Esport
La lesió de Messi es nota a les apostes del Clàssic: el Barça, menys favorit
  • CA

Aquest dissabte, el Barça va superar el Sevilla (4-2), va recuperar el liderat de la Lliga Santander i es va col·locar a quatre punts del Reial Madrid, el seu màxim competidor pel títol de la regularitat i el pròxim rival dels blaugrana en la competició domèstica. Leo Messi es va lesionar, però, i va difuminar l’alegria dels afeccionats culers en conèixer-se que estarà tres setmanes de baixa i, per tant, es perdrà tots els compromisos que el seu equip jugui abans de la tercera aturada per partits entre seleccions de la temporada: a banda del duel contra els blancs, el capità tampoc podrà jugar contra Inter de Milà (2), el Rayo Vallecano, la Cultural Leonesa i el Reial Betis.

 

Després que el Madrid perdés contra el Llevant al Santiago Bernabéu, les cases d’apostes assenyalaven el Barça com al gran favorit a guanyar el Clàssic de la setmana vinent al Camp Nou (diumenge 28 d’octubre a les 16.15h). Bet365 pagava a 1.66 euros per euro apostat la victòria catalana, a 4.20 l’empat i 4.50 la victòria dels de Lopetegui; dotze hores més tard, la baixa de Leo Messi ja ha passat factura: 2.00 pel triomf local, 4.00 per l’empat (que s’ha mantingut) i 3.20 pel triomf visitant. A Betwaysports encara veuen menys possible que el Barça guanyi (2.05), però també que ho faci el Madrid (3.50). L’empat, pagat amb 3.60 euros per euro apostat, guanya força segons aquesta casa d’apostes. 888sport i Betstars presenta unes xifres molt semblants: 2.00-3.80-3.35 i 2.05-3.75-3.40, respectivament.

 

Sigui com sigui, el mal moment del Reial Madrid i Lopetegui, que està contra les cordes, no permet al conjunt de la capital d’Espanya ser favorit en el Clàssic tot i l’absència del millor jugador blaugrana. A una setmana d’un dels partits més exigents de la temporada, Valverde està obligat a pensar una alineació que tradueixi la superioritat del Barça de les apostes al terreny de joc i, en conseqüència, al resultat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa