Món Esport
La indisciplina de Dembélé comença a cansar el Barça
  • CA

Que Ousmane Dembélé és un futbolista jove amb molta projecció és una realitat que el Barça té més que clara. El preu que es va pagar per l’extrem francès ho demostra i la paciència que s’està tenint davant les seves actituds immadures ho reforça. Ara bé, l’equip d’Ernesto Valverde i la junta directiva blaugrana comencen a estar farts del seu poc compromís i dels seus actes poc disciplinaris. Segons RAC1, aquesta setmana s’ha produït l’últim.

 

La ràdio catalana va informar que, aquest dijous, Dembélé no es va presentar a l’entrenament del primer equip i no ho va avisar. El club va tardar més d’una hora i mitja en localitzar-lo telefònicament i, llavors, el jugador va al·legar la seva absència reconeixent problemes estomacals. El Barça va informar que el francès no s’havia entrenat com a conseqüència d’una gastroenteritis. Aquest divendres, el futbolista sí que va acudir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, però no es va entrenar amb els seus companys, mentre que avui, el dia abans de la visita del Betis al Camp Nou, sí que s’ha pogut exercitar amb absoluta normalitat.

 

El problema principal és que no es tracta d’un fet puntual. Dembélé és reincident. Acostuma a arribar tard i la seva actitud davant les suplències no és la millor, fet que, sempre segons el mateix mitjà de comunicació citat, està acabant amb la paciència del Barça. Semblava que la baixa de Coutinho empentava l’extrem francès a la titularitat contra el Betis, però després del seu comportament, primer ha hagut de lluitar per no quedar-se fora de la convocatòria. Abans de la roda de premsa, el Barça ha confirmat que Ernesto Valverde ha decidit prescindir dels seus serveis per al pròxim compromís.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa