Món Esport
La directiva del Barça es reuneix de manera extraordinària
  • CA
Bartomeu a la sala de premsa Ricard Maxenchs
Bartomeu a la sala de premsa Ricard Maxenchs | EFE

La decisió de disputar el partit davant Las Palmas a porta tancada ha generat una gran onada de reaccions en l’entorn blaugrana. Les primeres d’elles, des de dins mateix del club. La dimissió del vicepresident institucional Carles Vilarrubí, una figura representativa de la directiva i persona de contacte amb les institucions catalanes i les entitats socials i polítiques, ha significat un cop dur per a Josep Maria Bartomeu i ha provocat que d’altres companys prenguin la determinació d’abandonar la junta en desacord amb la decisió presa unilateralment pel president en la jornada del diumenge.

El segon en fer-ho fou el doctor Jordi Monés, un home molt respectat en la societat catalana i comissionat del Barça Innovation Hub, un projecte dissenyat per l’àrea de Coneixement i destinat a la investigació i difusió de les ciències que envolten l’esport. Monés va fer el pas minuts després de la dimissió del seu vicepresident i company, plenament en desacord amb la posició presa per Bartomeu en la disputa del partit.

 

Aquest dilluns, la junta directiva blaugrana es reuneix de manera extraordinària. Convocada amb caràcter d’urgència, la reunió es manté a les instal·lacions del Camp Nou des de les 12:45 hores, sense els directius dimitits i amb la més que probable oficialització de noves dimissions, com la del vocal Xavier Vilajoana o la d’algun nou vicepresident, fet que significaria una nova patacada per al president.

Els grups de socis, indignats i decebuts

 

L’entorn del club no ha estat aliè a la decisió presa per la junta directiva. Les principals organitzacions de socis, com la plataforma Seguiment FCB o l’associació Manifest Blaugrana s’han mostrat tristos i indignats amb la disputa del partit i ho han escenificat públicament amb diversos missatges a les xarxes socials.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa