Món Esport
La denúncia del Llevant no prospera: el Barça segueix viu a la Copa
Leo Messi, durant el Barça-Llevant de la Copa del Rei. | EFE

El Barça somriu perquè segueix viu a la Copa del Rei. Carmen Pérez, Jutgessa única de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol, ha donat la raó al conjunt blaugrana en el cas Chumi perquè la denúncia del Llevant “ha estat rebuda fora del termini establert” i, de moment, els despatxos no evitaran el que els futbolistes d’Ernesto Valverde van aconseguir sobre la gespa. Els culers van remuntar l’eliminatòria de vuitens i formaran part del sorteig de quarts que aquesta tarda se celebrarà a Las Rojas (17.00 hores).

 

La decisió de Carmen Pérez podria no ser definitiva. Encara que no és oficial, el Llevant farà un recurs al Comité d’Apel·lació de la RFEF i, en cas que no li donin la raó, traslladarà el conflicte al Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD), òrgan que s’hauria de reunir abans que comencin els quarts de final de la Copa per determinar l’equip classificat. De moment, però, la determinació de la Jutgessa única de Competició atorga aquest privilegi al Barça. “La Jutgessa única de Competició, Carmen Pérez, considera d’acord amb la normativa vigent a la RFEF que la denúncia presentada pel Llevant UD a les 9.33 hores d’aquest divendres ha estat rebuda fora del termini reglamentàriament establert”, ha determinat aquesta

 

“Encara que l’alineació indeguda s’hagi produït, queda automàticament convalidat el resultat del partit si les queixes no s’han presentat dins el termini referit. Un cop expirat el mateix, en conseqüència, el partit ja ha produït tots els seus efectes esportius”, escriu la jutgessa Carmen Pérez González abans de sentenciar que “havent expirat el termini de presentació de la reclamació de la suposada alineació indeguda del jugador del FC Barcelona, Chumi, la reclamació presentada pel Llevant UD ha d’inadmetre’s a raó de la seva extemporaneïtat”.

 

El divendres ha estat molt mogut als despatxos. El Llevant UD ha denunciat aquest matí a la Real Federació Espanyola de Futbol una possible alineació indeguda del jugador del Barça Juan Brandáriz Movilla ‘Chumi’ en el partit que van disputar tots dos conjunts en l’Estadi Ciutat de València el passat 10 de gener en l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. La jutgessa única de Competició, Carmen Pérez, ha traslladat la informació al Barça, que ha presentat al·legacions. Una vegada estudiada la denúncia i les corresponents al·legacions, Carmen Pérez ha decidit mantenir el resultat de l’eliminatòria i mantenir el Barça en el sorteig de quarts de final d’aquesta tarda.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa