Món Esport
L’onze de gala es queda a casa
  • CA
El trident, durant un partit d’aquesta temporada. | EFE

El Barça jugarà aquest vespre l’anada de l’eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei i ho farà a Alacant davant un Hércules il·lusionat per la visita dels blaugrana. Luis Enrique, essent conscient de la proximitat del Barça-Reial Madrid (dissabte, 16:15h), ha deixat a Barcelona homes importants, teòrics titulars que saltaran a la gespa del Camp Nou per intentar recuperar el terreny perdut en les últimes setmanes a la Lliga davant l’etern rival.

Ter Stegen, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Luis Suárez i Neymar Jr no han entrat a la convocatòria per al partit d’aquest dimecres. És a dir, l’onze de gala exceptuant només la inclusió a l’expedició de Sergi Roberto, del qual s’especula que podria ser el sacrificat el proper dissabte en detriment d’algun altre futbolista més veterà. Cal recordar que la banda de Roberto és la zona per on circularà el madridista Cristiano Ronaldo.

 

Amb totes aquestes baixes, Luis Enrique ha fet viatjar cinc jugadors del filial. Nili, Àlex Carbonell, Carles Aleñá, Borja López i Marc Cardona han estat els premiats pel tècnic blaugrana, cinc homes que podran disputar els seus primers minuts oficials amb l’equip professional, després de debutar en partits amistosos de pretemporada. Cillessen, Masip, Sergi Roberto, Digne, Umtiti -amb l’alta mèdica-, Aleix Vidal, Rafinha, André Gomes, Denis Suárez, Arda Turan i Paco Alcácer són els jugadors del primer equip presents en la convocatòria.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa