Món Esport
L’olfacte de Jenni Hermoso dóna la victòria al Barça (0-2)
  • CA

Ja només queden vuit partits per posar punt i final a la Lliga. I el Barça està fent la feina. Encara a quatre punts del líder, l’Atlètic de Madrid, les blaugrana no es poden permetre cap relliscada. La victòria contra la Fundación Albacete (0-2) –amb gols de Jenni Hermoso- ha marcat l’inici de quinze dies clau per a l’equip, on es disputaran els quarts de final de la Lliga de Campions contra el Rosengard.

El nivell del Barça, que ha afrontat el duel vestit de color púrpura, ha estat més baix que la setmana passada contra l’Espanyol i no ha pogut repetir el 7-0 de la primera volta. El canvi de joc en l’Albacete s’ha notat i, malgrat que es troba en la part baixa de la classificació, també va ser capaç de complicar la feina a l’Atlètic de Madrid tres jornades enrere.

 

Alexia Putellas lidera l’atac

 

Les jugadores blaugrana -sense Marta Torrejón per una sobrecàrrega- no han acabat de trobar la comoditat a la Ciutat Esportiva Andrés Iniesta. Alexia Putellas ha estat qui ha liderat l’atac del Barça durant la primera part i, de fet, la primera ocasió clara ha començat en les seves botes. Després d’una bona incorporació per la banda dreta, Alexia ha retallat la defensa i ha deixat una passada de la mort per a Jenni Hermoso, que ha estavellat la pilota al pal.

Malgrat que la possessió ha estat controlada pel Barça, l’Albacete s’ha mantingut molt ben tancat al seu camp, posant molts entrebancs a la finalització de les jugades blaugrana. Les futbolistes de Xavi Llorens tenen tendència a marcar el primer gol en l’últim quart del primer temps. Al minut 38, Jenni Hermoso ha marcat de cap després d’una assistència de Bàrbara Latorre, avui titular. Per la seva banda, les locals només han tingut un parell d’oportunitats, que ha salvat Sandra Paños.

 

Jenni torna a aparèixer al minut 91

 

Durant la segona part s’ha mantingut la mateixa dinàmica de joc. En previsió del partit de dimecres a Suècia, Xavi Llorens ha donat descans a Alexia, Andressa Alves, Vicky Losada i Patri Guijaro, per donar més minuts a Gemma Gili, Mariona Caldentey, Irene del Río i Aitana Bonmatí. Les accions més destacades del Barça han acabat al pal: un xut de Marta Unzué des de fora l’àrea i un altre de Bàrbara. Tot i així, ja al minut 91, l’olfacte golejador de Jenni Hermoso ha tornat a aparèixer per sentenciar amb el segon.

 

La setmana vinent la plantilla blaugrana es desplaçarà a Suècia per jugar, el dimecres a les 19.00 hores, l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Rosengard. Després, al cap de setmana, rebran l’Sporting de Huelva.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa