Bartomeu i el president de Rakuten al Camp Nou | FC Barcelona

L’acord amb Rakuten ha aconseguit quelcom gairebé imposible: posar tot l’entorn d’acord. “És un bon contracte” conclouen tots els actors vinculats a l’actualitat blaugrana.

Per exemple Jordi Finestres, mà dreta de Joan Laporta, al seu compte de Twitter ha beneït el nou contracte de patrocini:

 

 

També ha explicat que des de la candidatura de Laporta, a les últimes eleccions, també es va negociar amb Rakuten: “agrair a Rakuten les converses mantingudes durant la campanya electoral amb l’equip de Joan Laporta i la discreció d’ambdues parts”.

Al mateix temps ha donat el vistiplau a l’acord un altre candidat a les passades eleccions, Agustí Benedito, que va fer una campanya ferotge contra Qatar:

 

 

I l’últim dels candidats, Toni Freixa, ha qüalificat l’acord, “d’excel·lent”:

 

 

Altres fonts de l’entorn blaugrana corroboren aquestes opinions. Marc Duch, president de Manifest Blaugrana, assegura que “és un bon pacte tot i que tampoc cal aplaudir-lo amb les orelles”. “Sobretot és bo perquè significa lliurar-se de Qatar i tot el que sigui sortir d’aquest règim, tot i que signifiqui perdre una mica de diners, és positiu”.

 

El precandidat Jordi Farré valora com “un bon acord” el contracte amb Rakuten i destaca que la samarreta d’entrenament queda lliure: “A nosaltres a la campanya ens deien que no es podia separar, i mira, podran treure 20 milions més”.

 

Seguiment FCB considera que és un gran acord ja que “genera més consens que Qatar i les xifres semblen raonables per mantenir la competitivitat. En principi el veiem amb bons ulls”, ha assegurat el seu portaveu Marc Cornet.

 

Per l’entorn no hi ha dubtes: és un gran contracte, que reforça la junta i posa d’acord l’entorn: el nou contracte és una bona noticia pel Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa