L’entorn d’un jugador format a la Masia revela contactes amb el Barça, però el club els nega

Dani Olmo és un dels futbolistes de moda del futbol mundial. El davanter de Terrassa, als seus 20 anys, és un dels futbolistes pels quals els grans clubs d’Europa s’estan barallant, entre ells el Barça, conjunt que el jugador va abandonar ara ja fa quatre anys. Com és habitual en aquests casos, l’atacant del Dinamo de Zagreb ja s’està veient envoltat de molts rumors.

 

I és que, segons TV3, l’entorn del jugador ha flirtat rumors amb el Barça en ser qüestionats pel seu futur. La televisió pública catalana ha informat que el desig d’Olmo de tornar a vestir-se la samarreta blaugrana és real, però també ha assegurat que el club no contempla l’operació i que creu que els rumors es deuen a la voluntat d’encarir el preu del jugador.

 

El mateix futbolista es manté aliè a totes les informacions que es publiquen sobre el seu futur mentre es troba en la convocatòria de la selecció espanyola sub-21. El Dinamo de Zagreb, per la seva banda, li ha posat un preu de sortida de 25 milions d’euros.Més notícies

Nou comentari