Món Esport
L’emotiu vídeo promocional del documental sobre l’època de Guardiola al Barça
  • CA

Les quatre temporades de Pep Guardiola al Barça passaran a la història com una de les etapes més glorioses que es viuran mai al Camp Nou. Pel que es va aconseguir i per com es va aconseguir. El diari britànic The Guardian ha publicat un vídeo promocional del documental que repassarà el pas del tècnic de Santpedor pel conjunt blaugrana i, tot i el contingut audiovisual no arriba ni a dos minuts, les imatges posaran la pell de gallina a més d’un aficionat culer.

 

 

El documental analitzarà la trajectòria d’aquell Barça i ho farà a partir de l’opinió dels principals protagonistes, els futbolistes. En el tràiler ja es poden escoltar algunes frases dels jugadors. “M’és igual d’on siguis. Si em dius que t’agrada el futbol i no t’agrada el Barça tens un problema”, diu Henry; “Va ser el començament de tot plegat. És una filosofia que ve de molt temps enrere, des de Cruyff. No és fàcil acostumar-s’hi“, afegeix Leo Messi, actual capità del primer equip blaugrana, mentre Xavi Hernández assegura que “només amb la notícia que Guardiola jo ja vaig sentir que la cosa aniria bé”. Víctor Valdés, per la seva banda, apunta que “pensava que estava boig” i que “va saber posar unes fitxes especials en el moment adequat”.

 

Mascherano, Piqué, Alves, Abidal, Eto’o i molts altres integrants de l’equip que va meravellar tothom també diuen la seva, tot i que l’opinió d’alguns es reserva per al documental final. El film, que es titularà Take the ball, pass the ball, està produït per ZoomSport, que té la seu a Barcelona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa