Món Esport
L’Audiència desestima la darrera petició del Barça en l’Acció de Responsabilitat
  • CA

L’11 de maig és la data fixada, per enèsima vegada, per la votació i sentència al recurs presentat pel Barça en l’Acció de Responsabilitat contra la darrera junta directiva de Joan Laporta. Així ho ha explicat el programa La Graderia de la SER Catalunya, que ha detallat un últim moviment important. L’Audiència Provincial ha desestimat l’escrit presentat pel club blaugrana en el qual l’entitat barcelonista demanava la no imposició de costes judicials.

El club entén que l’acord amb l’asseguradora Zurich, que ha pagat 2 milions al club i els 2,3 de les costes processals de tots els implicats, allibera el Barça del pagament d’aquesta partida. A més, també creu que els exdirectius han esgotat el crèdit per cobrir les costes. L’entitat blaugrana va enviar un document a l’Audiència de Barcelona demanant l’eliminació d’aquesta possible imposició, una petició rebutjada pels tres jutges.

 

Aquest era el darrer entrebanc abans d’obrir el camí per a la sentència final. Segons ha informat SER Catalunya, la data definitiva per a conèixer la decisió de l’Audiència Provincial serà el proper dijous 11 de maig. El Barça, que havia reiterat la seva intenció de recórrer al Tribunal Suprem si la sentència no el convencia, es mostra ara més dubitatiu. “Haurem de veure i estudiar la sentència, ara no podem assegurar res”, comenta un directiu a El Món.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa