Món Esport
L’Atlètic de Madrid perd el seu capità per al partit contra el Barça
  • CA

Males notícies per a l’Atlètic de Madrid. El conjunt matalasser, que aquest dissabte va aconseguir un triomf agònic contra l’Athletic Club, no podrà comptar amb un dels seus futbolistes més importants, Diego Godín, de cara al compromís contra el Barça, corresponent a la tretzena jornada de la Lliga Santander.

 

El central uruguaià, que va marcar el gol de la victòria en el temps d’afegit tot i estar lesionat, té “una lesió muscular a la cuixa esquerra” i, encara que l’Atlètic de Madrid no l’ha volgut descartar per al partit contra el líder de la Lliga Santander al·legant que “l’evolució del defensa queda pendent de les proves complementàries que se li faran durant les pròximes 48 hores”, el mateix futbolista sí que ho ha fet.

 

Conec el meu cos. Sé que puc tenir una ruptura i, per tant, estaré entre 20 dies i un mes de baixa. Vaig fer el mínim esforç possible perquè no s’agreugés, però no teníem canvis i m’havia de quedar a dalt a la recerca d’alguna pilota morta”, ha declarat el futbolista, que ha passat de marcar ‘el gol del coix’ a autodescartar-se per a la visita del Barça al Wanda Metropolitano del pròxim 24 de novembre (20.45 hores).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa